Getogen en getint in Nederland.
Leven en werken in 2 culturen.
Geïntegreerd in de Nederlandse samenleving met een Indonesische achtergrond ken en herken ik de valkuilen van integreren in een andere cultuur.

Gedurende mijn loopbaan heb ik kunnen ervaren wat oordelen, meningen en aannames kunnen doen met relaties en met samenwerking.
Verschil in Interpretatie van communicatie, gedrag, opdrachten, afspraken e.d. zorgden voor irritaties en problemen.
Met interculturele kennis en handvatten kan de impact van de irritaties en problemen gereduceerd worden, waardoor samenwerking effectiever en succesvoller kan zijn.

Hoe kan ik je ondersteunen?
Ik help mensen en teams in organisaties bij het overbruggen van culturele verschillen en het behalen van gewenste doelen. Ik help mensen zich bewust te worden van hun eigen culturele waarden en die van anderen, zodat ze effectief kunnen samenwerken in diverse omgevingen. Dit kan hen helpen om betere resultaten te bereiken en de organisatie te versterken.
Ik geef praktische handvatten om constructief om te gaan met culturele verschillen en om succesvolle samenwerking te bevorderen.

Als intercultureel coach kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van interculturele competenties binnen organisaties, zodat mensen van verschillende nationaliteiten, achtergronden en culturen succesvol kunnen samenwerken en organisatiedoelstellingen kunnen behalen.

. info@dutchroastcoaching.com   Whatsapp: +31(0)651843275