Workshop

Hoe beïnvloeden verschillende culturen ons denken en ons gedrag in de werkomgeving en hebben deze culturen invloed op onze manier van werken en communiceren in de industrie?
Werk je in de industrie en krijg je steeds vaker te maken met cultuurverschillen bij collega’s of klanten die tot ongemakkelijke situaties leiden? Wil je openstaan voor andere culturen zonder vooroordelen of aannames om je werk op een professionele manier te kunnen doen?

Dan hebben we de workshop Interculturele Samenwerking in de Industrie voor jou.

Tijdens deze workshop leer je waarom het belangrijk is om inzicht te krijgen in verschillende culturen en hoe je cultuursensitief kunt handelen en effectief kunt communiceren in de industriële omgeving. Het is ook een aanvulling op jouw persoonlijke groei om op een professionele manier om te kunnen gaan met verschillende culturen.

De workshop biedt je de kans om je eigen denkwijzen en inzichten te toetsen en te relateren aan andere culturen en zienswijzen, zodat je jouw communicatiestijl en gedrag indien nodig kunt aanpassen. Het uiteindelijke doel is om interculturele samenwerking te optimaliseren en professionaliseren, zodat je bij een vraagstuk de situatie vanuit meerdere culturele invalshoeken kunt benaderen en met elkaar kunt oplossen. Zo verbeteren we niet alleen de kwaliteit van de producten en diensten, maar ook de samenwerking tussen collega’s en/of klanten.

Ben jij klaar om ook een bijdrage te leveren aan een betere en meer inclusieve werkomgeving in de industrie?

Meld je dan aan voor deze inspirerende workshop en leer hoe je interculturele samenwerking in de industrie naar een hoger niveau kunt tillen.

info@dutchroastcoaching.com whatsapp:+31651843275