https://www.kis.nl/publicatie/infographic-diversiteitsensitieve-ouderenzorg

Workshop Intercultureel Samenwerken

Workshop “Intercultureel Samenwerken in de Zorg”

Welke invloed hebben de verschillende culturen op ons denken en ons gedrag en hoe beïnvloeden deze culturen onze manier van werken en communiceren.
Werk je in de zorg ? Krijg je in toenemende mate te maken met ongemakkelijke situaties vanwege cultuurverschillen bij zowel bij collega’s en/of bij cliënten ? Wil je graag openstaan voor andere culturen om zonder oordeel of aannames je werk te kunnen doen?

Dan bieden wij je de workshop Intercultureel Samenwerken in de Zorg aan.
Tijdens deze workshop leren wij jou waarom het belangrijk is om inzicht te krijgen in verschillende culturen en leer je hoe je cultuursensitief kunt handelen en effectief kunt communiceren.
Het is daarnaast een aanvulling op jouw persoonlijke groei om op een professionele manier om te kunnen gaan met verschillende culturen.
De workshop bied je de kans om je eigen denkbeelden en inzichten te toetsen en te relateren aan andere culturen en zienswijzen en, indien nodig, je communicatiestijl en gedrag aan te passen.
Het uiteindelijke doel is om de interculturele samenwerking te optimaliseren en professionaliseren zodat je bij een vraagstuk de situatie vanuit meerdere culturele invalshoeken kunt bekijken en met elkaar kunt oplossen.
Op deze manier verbeteren we de kwaliteit van de zorg en dragen we bij aan een prettige samenwerking tussen collega’s en/of cliënten.
Ben jij klaar om ook een bijdrage aan een betere en meer inclusieve gezondheidszorg te leveren?

Leer hoe je intercultureel samenwerken in de zorg naar een hoger niveau kunt tillen.   Meld je dan aan voor deze inspirerende workshop. info@dutchroastcoaching.com whatsapp: +31651843275